Netwerk

Alternatieve Geneeswijzen Nieuwegein

Reiki is een natuurlijke genezende methode. Via handoplegging wordt de Universele Levensenergie doorgegeven aan het lichaam van degene die behandeld wordt. Deze levensenergie ontspant lichaam en geest, heeft een balancerende werking, verwijdert energieblokkades, versterkt het immuunsysteem, helpt je lichaam te ontgiften en stimuleert de persoonlijke groei. Door Reiki wordt je meer en meer jezelf.
 
Bij iedereen zijn de kanalen waardoor Reiki stroomt aanwezig. Bij de meesten van ons zijn ze echter dichtgeslibd. Door een Reiki-inwijding worden deze kanalen schoongemaakt en verzegeld tegen opnieuw dichtslibben. Daarna kun je de genezende Reiki aan anderen geven in elke situatie waarin dat wordt gevraagd. Ook aan planten en dieren kan deze universele (=Rei) energie gegeven worden, omdat alle levensvormen door levensenergie (=Ki) bezield zijn. De kern van Reiki is in feite liefdevolle aandacht. Je kan Reiki zo vaak en zo veel doorgeven als gevraagd wordt. Je kunt er niet moe van worden. Je bent eigenlijk een soort doorgeefluik van Universele energie naar de ander. Doordat de Reiki energie bij het behandelen van een ander telkens door je heen stroomt, krijg je zelf ook telkens weer een kleine behandeling.
 
In situaties waar genezing niet meer mogelijk is, kan Reiki verzachten en ondersteunen bij het accepteren, verwerken en het verkrijgen van inzicht.
 
Behandelaars: