Bloesemremedies voor kinderen

Bach Bloesemremedies
De Bach Bloesemremedies zijn ook heel geschikt voor baby's en kinderen. Ze kunnen helpen bij emoties zoals angst, onzekerheid, overgevoeligheid, eenzaamheid, zenuwachtigheid, onverdraagzaamheid en boosheid. De Bach Bloesemremedies helpen om de positieve dingen naar boven te halen en om nare gevoelens te verwerken of ermee om te leren gaan. Je kunt je door de Bach Bloesemremedies meer bewust worden van je gedachten en gevoelens. Ook je gevoelens en reacties, gebaseerd op een vroegere gebeurtenis, bijvoorbeeld een geboortetrauma, een ziekenhuisperiode, een scheiding of het overlijden van een dierbaar persoon of huisdier, kunnen veranderen met behulp van deze remedies.
 
De Bachremedies worden gekozen aan de hand van hoe het kind zich voelt, dus aan de hand van zijn stemming of gemoedstoestand. Deze gevoelens, waar het kind last van heeft, kunnen zich uiten in onder meer gedrag, non-verbale reacties en lichamelijke symptomen. Bij elke remedie hoort een positief gevoel of eigenschap, die weer in het kind naar boven kan komen zodra de innerlijke spanning verdwenen is.
 
Je kunt als ouder zelf een remedie kiezen of het samen met een van onze behandelaars doen. Vaak blijkt ook dat het kind zelf heel goed aanvoelt of van binnen gewoon weet, welke hij/zij nodig heeft.
 
Behandelaars:
 

Biodanza bij kinderen

In Kinderbiodanza nemen we de kinderen mee in een (spannend) verhaal. We gaan…

Bloesemremedies voor kinderen

Bach Bloesemremedies De Bach Bloesemremedies zijn ook heel geschikt voor baby's en…

Homeopathie bij kinderen

De homeopathie is een geneeswijze die is ontwikkeld door de Duitse arts Hahnemann in het…

Kinder- en oudercoaching

Kindercoaching kenmerkt zich door een praktische, oplossingsgerichte aanpak in het hier…